Termeni si conditii

VIDEO MED Termeni si conditii

Acești termeni și condiții de utilizare („Termeni de utilizare”) guvernează utilizarea interfețelor și proprietăților noastre online (de exemplu, site-uri web și aplicații mobile) deținute și controlate de ALMA FINCONSULTING SRL  („ALMAFC” sau „noi”), inclusiv site-ul www.videomed.ro („Site-ul”) și serviciile disponibile utilizatorilor prin intermediul Site-ului („Servicii”). Respectarea acestor Termeni de utilizare este o condiție pentru utilizarea site-ului. 

Dacă nu sunteți de acord să respectați obligațiile din Termenii de utilizare, părăsiți imediat acest site. 

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru o descriere a practicilor și politicilor noastre de confidențialitate, inclusiv modul în care colectăm și gestionăm informațiile dvs. personale de sănătate și informațiile financiare. 

Când interacționați cu un furnizor de asistență medicală, confidențialitatea informațiilor pe care le oferiți furnizorului de asistență medicală va face obiectul unei politici de confidențialitate separate a furnizorului de asistență medicală.

DACĂ AVEȚI O URGENȚĂ MEDICALĂ, TREBUIE SĂ APELAȚI IMEDIAT „112”.

ALMAFC nu oferă serviciile medicilor sau ale altor furnizori. Toți furnizorii sunt independenți de ALMAFC și utilizează serviciul ca o modalitate de a comunica cu dvs. Orice informație sau sfat primit de la un furnizor provine numai de la ei, și nu de la ALMAFC. Interacțiunile dvs. cu furnizorii prin intermediul serviciului nu sunt menite să înlocuiască relația dvs. cu practicienii obișnuiți din domeniul sănătății. Nici ALMAFC, nici una dintre filialele sau afiliații săi sau orice terță parte care poate promova serviciul VIDEOMED sau furniza un link către videomed.ro, nu va fi răspunzătoare pentru orice sfat profesional obținut de la un furnizor de servicii medicale prin intermediul serviciului sau pentru orice alte informații obținute pe site. ALMAFC nu aprobă teste specifice, medici, medicamente, produse sau proceduri recomandate de furnizorii care pot folosi VIDEOMED pentru a comunica cu dvs. Recunoașteți că încrederea dvs. în orice furnizor de asistență medicală sau informațiile furnizate de furnizori prin intermediul serviciului este exclusiv pe propria răspundere și vă asumați întreaga responsabilitate pentru toate riscurile asociate cu acesta.

ALMAFC nu face nicio declarație sau garanție cu privire la instruirea sau abilitățile furnizorilor de servicii medicale care furnizează servicii prin intermediul Serviciului VIDEOMED. Sunteți în cele din urmă responsabil pentru alegerea furnizorului dvs. de asistență medicală.

1. Proprietatea site-ului

Toate paginile din acest site și orice material pus la dispoziție pentru descărcare sunt proprietatea ALMAFC sau a licențiatorilor sau furnizorilor săi, după caz. Site-ul este protejat de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale din Romania si internaționale. Conținutul site-ului, inclusiv fără limitare fișierele, documentele, textul, fotografiile, imaginile, audio și video, precum și orice materiale accesate prin intermediul sau puse la dispoziție pentru utilizare sau descărcare prin intermediul acestui site („conținut”) nu pot fi copiate, distribuit, modificat, reprodus, publicat sau utilizat, integral sau parțial, cu excepția scopurilor autorizate sau aprobate în scris de ALMAFC. Nu aveți dreptul să încadrați sau să utilizați tehnici de încadrare pentru a include sau lega profund către orice nume, mărci comerciale, mărci de servicii, siglă, conținut sau alte informații de proprietate (inclusiv; imagini, text, aspectul paginii sau formular) ale ALMAFC fără expresul nostru consimțământ scris.

2. Comunicații electronice

Când utilizați orice serviciu ALMAFC sau trimiteți e-mailuri, mesaje text și alte comunicații de pe desktop sau de pe dispozitivul mobil către noi, comunicați cu noi electronic. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice de la noi. Sunteți de acord că (a) toate acordurile și consimțământurile pot fi semnate electronic și (b) toate notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le oferim în mod electronic îndeplinesc orice cerință legală ca aceste notificări și alte comunicări să fie în scris.

3. Acces la site, securitate și restricții; Parole

Dacă creați un cont de abonat pentru site-ul VIDEOMED.RO, sunteți de acord să finalizați procesul de înregistrare furnizând informații actuale, complete și corecte, așa cum este cerut de ALMAFC. Sunteți responsabil pentru toate activitățile care apar în contul dvs. În cazul în care accesul la Site sau o porțiune a acestuia este limitat, necesită un ID de utilizator și o parolă („Ariile protejate”), sunteți de acord să accesați Ariile protejate folosind doar ID-ul de utilizator și parola, așa cum le-ati furnizat VIDEOMED.RO. Sunteți de acord să protejați confidențialitatea ID-ului și parolei dvs. de utilizator și să nu partajați sau să divulgați ID-ul dvs. de utilizator sau parola către terți. Sunteți de acord că sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care apar sub ID-ul dvs. de utilizator. Accesul dvs. la site poate fi revocat de ALMAFC în orice moment, cu sau fără motiv. Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să mențineți ALMAFC inofensiv pentru și împotriva tuturor cererilor, daunelor și cheltuielilor terților (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) împotriva sau suportate de ALMAF,C, care rezultă din încălcarea acestor Termeni de utilizare sau încălcarea legii aplicabile utilizarea sau accesul site-ului de catre dvs. sau accesul de către oricine accesează site-ul folosind ID-ul dvs. de utilizator și parola.

Vi se interzice încălcarea sau încercarea de a încălca securitatea site-ului, inclusiv, fără limitare, (a) accesarea datelor care nu sunt destinate unui astfel de utilizator sau conectarea la un server sau un cont pe care utilizatorul nu este autorizat să îl acceseze; sau (b) încercarea de a testa, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau a unei rețele sau de a încălca măsurile de securitate sau autentificare fără o autorizație adecvată; sau (c) accesarea sau utilizarea site-ului sau a oricărei părți a acestuia fără autorizație, cu încălcarea acestor Termeni de utilizare sau cu încălcarea legii aplicabile. Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza Serviciile VIDEOMED numai cu implicarea unui părinte sau tutore.

Nu puteți utiliza niciun raclet, crawler, păianjen, robot sau alte mijloace automate de orice fel pentru a accesa sau copia date de pe site, pentru a conecta în profunzime la orice caracteristică sau conținut de pe site, a ocoli anteturile noastre de excludere a robotului sau alte măsuri pe care le putem utilizați pentru a preveni sau restricționa accesul la Site.

Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate duce la răspundere civilă sau penală. ALMAFC va investiga evenimentele care pot implica astfel de încălcări și pot implica și vor coopera cu autoritățile de aplicare a legii în urmărirea penală a utilizatorilor care sunt implicați în astfel de încălcări. Sunteți de acord să nu folosiți niciun dispozitiv, software sau rutină pentru a interfera sau a încerca să interferați cu funcționarea corectă a acestui site sau cu orice activitate desfășurată pe acest site.

4. Fără sfaturi sau servicii medicale

ALMAFC NU ESTE UN FURNIZOR DE SERVICII MEDICALE, DAR FACILITEAZĂ LIVRAREA SERVICIILOR DE TELEMEDICINA DE LA UN FURNIZOR DE SĂNĂTATE INDEPENDENT CATRE CONSUMATOR.

DACĂ AVEȚI O URGENȚĂ MEDICALĂ, TREBUIE SĂ APELAȚI IMEDIAT „112”.

CONȚINUTUL SITULUI ȘI SERVICIILE, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE, TEXT, COPIE, AUDIO, VIDEO, FOTOGRAFIE, ILUSTRATII, GRAFICĂ ȘI ALTE VISUALE, SUNT NUMAI PENTRU SCOPURI INFORMATIVE ȘI NU CONSTITUIE SFATURI MEDICALE PROFESIONALE, DIAGNOSTIC, TRATAMENT sau RECOMANDARE. TREBUIE SĂ CĂUTĂȚI ÎNTOTDEAUNA SFATURILE PROFESIONȘTILOR CU PRIVIRE LA NECESITĂȚILE INDIVIDUALE ȘI ORICE ARE LEGATURA CU CONDIȚIA MEDICALE. TOATE INFORMAȚIILE FURNIZATE DE ALMAFC SUNT DESTINATE SĂ FIE NUMAI ÎN SCOPURI INFORMATIVE GENERALE. VIDEOMED ESTE UN INSTRUMENT DE COMUNICAȚII PENTRU INTERACȚIUNILE UTILIZATORILOR CU MEDICII. ALMAFC NU OFERĂ SERVICII MEDICALE. ORICE RELAȚIE MEDIC-PACIENT ESTE ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI FURNIZORUL DE SERVICII MEDICALE PE CARE L-AȚI SELECTAT. TOȚI FURNIZORII DE SERVICII MEDICALE IDENTIFICAȚI SAU ACCESIBILI PE SITE SUNT FURNIZORI INDEPENDENȚI ȘI NU SUNT ANGAJATI DE ȘI NU SUNT AFILIAȚI CU ALMAFC.

5. Licență și acces

Sub rezerva respectării acestor Termeni de utilizare și a plății oricăror taxe aplicabile, ALMAFC sau furnizorii săi de conținut vă acordă o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă, nesublicențială pentru accesarea și utilizarea personală și necomercială a serviciilor VIDEOMED. Această licență nu include orice revânzare sau utilizare comercială a oricărui serviciu VIDEOMED sau a conținutului acestuia; orice colectare și utilizare a oricăror listări de servicii, descrieri sau prețuri; orice utilizare derivată a oricărui serviciu VIDEOMED sau a conținutului acestuia; orice descărcare, copiere sau altă utilizare a informațiilor despre cont în beneficiul oricărei terțe părți; sau orice utilizare a exploatării datelor, a roboților sau a unor instrumente similare de colectare și extragere a datelor. Toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres în aceste Termeni de utilizare sau în oricare dintre Termenii serviciului sunt rezervate și păstrate de ALAMAFC sau de licențiatorii, furnizorii, editorii, deținătorii de drepturi sau alți furnizori de conținut. Niciun serviciu VIDEOMED și nici o parte a niciunui serviciu VIDEOMED nu pot fi reproduse, duplicate, copiate, vândute, revândute, vizitate sau exploatate în alt mod în orice scop comercial fără acordul expres scris al ALMAFC. Nu puteți încadra sau utiliza tehnici de încadrare pentru a cuprinde orice marcă comercială, siglă sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, aspect de pagină sau formă) ale ALMAFC fără consimțământul scris. Nu puteți utiliza metaetichete sau orice alt „text ascuns” care utilizează numele sau mărcile comerciale ale ALMAFC. Puteți utiliza Serviciile VIDEOMED numai în conformitate cu legea. Nu puteți utiliza Serviciile VIDEOMED în alte scopuri decât cele intenționate, inclusiv chat sau comunicări care nu au legătură cu asistența medicală. Licențele acordate de ALMAFC încetează dacă nu respectați acești Termeni de utilizare.

6. Acuratețea și integritatea informațiilor

Deși ALMAFC încearcă să asigure integritatea și corectitudinea site-ului, acesta nu face nicio declarație sau garanție cu privire la corectitudinea sau acuratețea site-ului și a conținutului acestuia. Este posibil ca site-ul să includă erori tipografice, inexactități sau alte erori și ca adăugiri, ștergeri și modificări neautorizate ar putea fi făcute site-ului de către terți. În cazul în care apare o inexactitate, vă rugăm să informați ALMAFC pentru a putea fi corectată. Informațiile conținute pe site pot fi modificate sau actualizate fără notificare prealabilă. În plus, ALMAFC nu va avea nicio răspundere pentru informațiile sau conținutul postat pe site de la orice terță parte afiliată nu.

7. Link-uri către alte site-uri

ALMAFC nu face nicio declarație cu privire la orice alt site web pe care îl puteți accesa prin intermediul acestui site. Când accesați un site non-ALMAFC, vă rugăm să înțelegeți că este independent de ALMAFC și că ALMAFC nu are control asupra Conținutului de pe acel site web. În plus, un link către un site web non-ALMAFC nu înseamnă că ALMAFC aprobă sau acceptă orice responsabilitate pentru Conținutul sau utilizarea site-ului conectat. Depinde de dvs. să luați măsuri de precauție pentru a vă asigura că orice alegeți pentru utilizare sau descărcați nu conține elemente precum viruși, viermi, cai troieni și alte articole cu caracter distructiv. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile terțe legate de acest site, faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.

8. Informații utilizator

Dacă ne trimiteți, încărcați, postați sau ne transmiteți informații despre sănătate, istoric medical, afecțiuni, probleme, simptome, informații personale, formulare de consimțământ, acorduri, solicitări, comentarii, idei, sugestii, informații, fișiere, videoclipuri, imagini sau alte materiale sau site-ul nostru („Informații utilizator”), sunteți de acord să nu furnizați informații despre utilizator care:

 (1) sunt false, inexacte, defăimătoare, abuzive, calomnioase, ilegale, obscene, amenințătoare, hărțuitoare, frauduloase, pornografice sau dăunătoare, sau că ar putea încuraja comportamentele criminale sau neetice,

(2) încalcă sau încalcă confidențialitatea, drepturile de autor, mărcile comerciale, îmbrăcămintea comercială, secretele comerciale sau drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei persoane sau entități sau

(3) conține sau transmite un virus sau orice altă componentă dăunătoare. 

Sunteți de acord să nu contactați alți utilizatori ai site-ului prin e-mail nesolicitat, apeluri telefonice, e-mailuri sau orice altă metodă de comunicare. Toate informațiile de utilizator pe care le trimiteți sunt supuse Politicii noastre de confidențialitate. Când interacționați cu un furnizor de asistență medicală, confidențialitatea informațiilor pe care le oferiți furnizorului de asistență medicală va face obiectul unei politici de confidențialitate separate sau a unei notificări privind practicile de confidențialitate a furnizorului de asistență medicală respectiv. Declarați și garantați ALMAFC și furnizorilor săi că aveți dreptul legal și autorizația de a furniza toate informațiile utilizatorului ALMAFC și furnizorilor săi pentru utilizare, așa cum este prezentat aici și solicitat de ALMAFC și de furnizor.

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să mențineți ALMAFC și Furnizorii săi inofensivi pentru și împotriva tuturor cererilor, daunelor și cheltuielilor terților (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) împotriva sau suportate de ALMAFC care rezultă din orice informații de utilizator pe care le încărcați sau le transmiteți prin Site-ul.

9. Revendicări privind încălcarea drepturilor de autor

Declinăm orice responsabilitate sau răspundere pentru materialele protejate prin drepturi de autor postate pe site-ul nostru. Dacă credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să urmați procedurile stabilite mai jos.

ALMAFC respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și se așteaptă ca utilizatorii săi să facă același lucru. În conformitate prevedrile legale, vom răspunde prompt la notificările despre presupuse încălcări care sunt raportate agentului de drepturi de autor desemnat de ALMAFC.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor, autorizat să acționați în numele unuia sau autorizat să acționați sub orice drept exclusiv în baza dreptului de autor, vă rugăm să raportați presupusele încălcări ale drepturilor de autor care au loc pe sau prin intermediul site-ului nostru, trimițându-ne o notificare („Notificare”) conformă cu următoarele cerințe.

  1. Identificați lucrările protejate prin drepturi de autor despre care susțineți că au fost încălcate.
  2. Identificați materialul sau linkul pe care susțineți că încalcă (sau subiectul activității care încalcă drepturile) și accesul la care urmează să fie dezactivat, inclusiv cel puțin, dacă este cazul, adresa URL a link-ului afișat pe site unde materialul respectiv poate fi găsit.
  3. Furnizați adresa dvs. poștală, numărul de telefon și, dacă este disponibil, adresa de e-mail.
  4. Includeți ambele afirmații următoare în corpul notificării:
  • „Prin prezenta declar că am convingerea de bună credință că utilizarea în litigiu a materialului protejat prin drepturi de autor nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege (de exemplu, ca utilizare loială).
  • „Prin prezenta declar că informațiile din această Notificare sunt corecte și că sunt proprietarul sau sunt autorizat să acționez în numele proprietarului, al dreptului de autor sau al unui drept exclusiv în baza dreptului de autor care este presupus încălcat.”
  1. Furnizați numele legal complet și semnătura dvs. electronică sau fizică.

10. Renunțarea la garanții.

 ALMAFC NU GARANTĂ CĂ ACCESUL SAU UTILIZAREA SITE-ULUI VA FI NEINTRERRUTĂ SAU FĂRĂ ERORI SAU ACESTE DEFECȚIUNI ÎN SITE VOR FI CORECTATE. ACEST SITE, INCLUSIV ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚII CONȚINUTE ÎN SITE, SAU ORICE SERVICIU LEGAT DE SITE, ESTE FURNIZAT „CA ATARE”, CU TOATE DEFECȚIUNILE, FĂRĂ REPREZENTĂRI SAU GARANȚII DE NICIUN TIP, FIE EXPRESA SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR NU SE LIMITĂ LA, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, CALITATEA INFORMAȚIILOR. ALMAFC NU GARANTĂ EXACTITATEA, COMPLETITATEA SAU OPORTUNITATEA INFORMAȚIILOR OBȚINUTE PRIN SITE. ÎȚI ASUMI RESPONSABILITATEA TOTALĂ ȘI RISCUL PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE, A SERVICIILOR LEGATE DE SITE ȘI A SITURILOR WEB. ALMAFC NU GARANTĂ CĂ FIȘIERELE DISPONIBILE PENTRU DESCĂRCARE VOR FI LIBERE DE VIRUȘI, VIERMI, CAI TROJANI SAU ALTE PROGRAMĂRI DISTRUCTIVE. SUNTEȚI RESPONSABIL PENTRU PUNEREA ÎN APLICARE A PROCEDURILOR CARE SUNT SUFICIENTE PENTRU A VĂ SATISFACE NEVOILE DE BACKUP ȘI SECURITATE A DATELOR.

11. Limitarea răspunderii cu privire la utilizarea site-ului.

ALMAFC ȘI ORICE PĂRȚI TERȚE MENȚIONATE PE ACEST SITE NU SUNT NICI RESPONSABILE ȘI NICI NU RĂSPUND PENTRU ORICE DAUNA DIRECTĂ, INDIRECTĂ, INCIDENTALĂ, CONSECVENȚIALĂ, SPECIALĂ, EXEMPLARĂ, PUNITIVĂ, SAU DE ALTA NATURĂ REZULTATĂ DIN ORICE MOD UTILIZARE A SERVICIILOR LEGATE DE SITE, CONȚINUT SAU INFORMAȚII CONȚINUTE PE SITE, ȘI / SAU ORICE SITE WEB LEGAT. ALMAFC NU ESTE UN FURNIZOR DE SERVICII MEDICALE ȘI NU VA AVEA NICI O RESPONSABILITATE SAU RESPUNDERE PENTRU ACTELE ȘI OMISIUNILE FURNIZORULUI DE SERVICII MEDICALE PE CARE L-AȚI ALES. ÎN MĂSURA ÎN CARE ORICE ASPECTE ALE LIMITĂRILOR DE RESPONSABILITATE ANTERIORE NU SUNT EXECUTIVE, RESPONSABILITATEA MAXIMĂ A REPARAȚI ALMAFC CU PRIVIRE LA UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE 100 LEI (O SUTA LEI).

12. Soluționarea litigiilor. 

În cazul oricărei dispute sau reclamații referitoare la Site sau la acești Termeni de utilizare, sunteți de acord cu soluționarea unui astfel de litigiu în instanțele competente din Romania.

14. Revizuiri.

ALMAFC își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a anula accesul dvs. la tot sau o parte a acestui site, cu sau fără motiv și cu sau fără notificare. În cazul în care oricare dintre Termenii de utilizare sunt considerați de către o instanță competentă ca fiind inaplicabili, aceste dispoziții vor fi limitate sau eliminate în măsura minimă necesară, astfel încât acești Termeni de utilizare să rămână în vigoare. Acești Termeni de utilizare constituie întregul acord între ALMAFC și dvs. referitor la subiectul prezentului document. La discreția sa, ALMAFC poate revizui din când în când acești Termeni de utilizare prin actualizarea acestei postări. Prin urmare, ar trebui să vizitați periodic această pagină pentru a cunoaște Termenii de utilizare actuali, astfel încât să fiți la curent cu orice astfel de revizuire la care sunteți obligat. Anumite prevederi ale acestor Termeni de utilizare pot fi înlocuite prin notificări legale sau termeni desemnați în mod expres localizați pe anumite pagini din acest site.