Despre noi

VIDEO MED este un proiect dezvoltat de ALMA FINCONSULTING SRL, creat cu scopul de a le oferi practicienilor o platforma digitala de acces rapid la telemedicina.

Telemedicina cu VIDEO MED

Telemedicina joaca un rol cheie în mentinerea sanatatiii medicilor si a pacientilor in criza COVID

ALMA FINCONSULTING SRL sustine digitalizarea sistemului medical si crede ca o solutiile digitale, rapide si intuitive poate fi o schimbare benefica in domeniu serviciilor medicale, atât pentru pacienti, cât si pentru practicieni.

Platforma este creata cu cea mai noua tehnologie disponibila si este conforma cu cerintele GDPR la nivelul UE dar si cu standardul HIPAA ( Health Insurance Portability and Accountability Act ) din USA.

Economie

Faci economie prin reducerea cererii de echipamente de protectie individuala.

Remindere automate

Ai remindere automate pentru a creste rata de participare a pacientilor la consultatii.

Siguranta

Promovezi siguranta prin limitarea expunerii personalului medical si a pacientilor.

Testare gratuita

Testezi gratuit pe tot parcursul anului 2021, cu abomanentul standard.

Despre proiect

Pe lânga simplitatea cu care poate fi utilizata platforma VIDEO MED, modulul de gestiune al consultatiilor permite si trimiterea automata de remindere, conducand la cresterea ratai de participare/prezentaare a pacientilor la consultatiile medicale.

Accesul usor si rapid la consultatii al pacientior este asigurat de capabilitatea platformei de a deschise sesiuni de comunicatii fara conturi sau descarcari speciale de software si de pe orice tip de dispozitiv (PC, laptop, tableta sau telefon mobil) conectat la internet.

VIDEO MED este solutia rapida si sigura pentru implementarea telemedicinei si care aduce medicii mai aproape de pacienti!

Urmatoarele dezvoltari ale platformei au in vedere solutiile de confirmare/amintire, inteligente pentru email, SMS si voce, care sa permit pacientilor sa isi modifice programarile 24/7/365 fara interventia personalului si care vor conduce la scadea drastic a ratele de neprezentare si vor creste instantaneu veniturile.