Cum functioneaza

 • Sigur

  Platforma are la baza cea mai noua tehnologie de comunicatii video disponibila, respecta toate normele legale privind datele personale (inclusiv cele caracter sensibil privind starea de sanatate), reglementate prin Regulamentul GDPR la nivelul UE si este conforma cu standardul HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) din USA.

 • Practic

  Marele avantaj al platformei este ca poate fi accesata de pe orice tip de dispozitiv (PC, laptop, tableta sau telefon mobil) conectat la internet.

 • On-line

  Sanatatea este si ar trebui sa se constituie intr-o prioritate pentru orice persoana, asa ca am dezvoltat un proces usor, fara conturi pentru pacienti, fara coduri de acces si fara descarcari speciale de software. Pacientii primesc link-ul consultatiei direct pe e-mail, iar accesul se face cu un singur click, pe respectivul link.

 • Rapid pentru furnizorul de servicii medicale
  1. Iti creezi un cont si beneficiezi, pe tot parcursul anului 2021, de testare gratuita;
  2. Configurezi o sedinta de consultatie si trimiti link-ul dedicat pe email pacientului;
  3. La data si ora programata, atat tu cat si pacientul, accesati link-ul dedicat de pe orice dispozitiv conectat la internet.

VIDEO MED cu SPOR

VIDEO MED va ajuta sa aduceti profesionistii din domeniul medical si pacientii impreuna prin sesiuni video sigure si interactive

Testeaza gratuit

Ghid

Poti vizualiza ghidul nostru pentru mai multe detalii.